Portmap Rotterdam

TurboSpares sluit zich aan bij Portmap

13-02-20 08:03

Continuïteit staat voorop bij leverancier turbochargers

Portmap heeft er een nieuw lid bij: TurboSpares uit Barendrecht. Ingrid en Esther Roos namen een tijdje terug het stokje over van hun vader en leiden het bedrijf dat onderdelen van Turbochargers op dieselmotoren levert. Omdat ze veel klanten uit de scheepvaart hebben besloten ze zich aan te sluiten bij Portmap.

"Zo'n 90% van onze klanten komt uit de scheepvaart. Dus het leek ons handig om ons aan te sluiten bij dit interactieve concept dat de bedrijven in de Rotterdamse haven en omliggende gebieden samenbrengt", vertelt Esther Roos. Zij benadrukt dat veel bedrijven in deze branche geneigd zijn te kiezen voor de bekende weg en vaak alleen vertrouwde contacten benaderen. "Dan is het handig als je wat kunt doen aan je zichtbaarheid en dat er genetwerkt kan worden. Daar is Portmap ideaal voor."

Stilvallen is geen optie
Bij TurboSpares draait alles om het waarborgen van continuïteit, aangezien het hoofdzakelijk aan klanten levert waar stilvallen geen optie is: de scheepvaart en energiecentrales. Alleen betaalbare, kwalitatief hoogwaardige producten leveren is niet voldoende om succesvol te kunnen zijn. "TurboSpares voegt daarom altijd iets van zichzelf toe: welgemeende aandacht , veel technische kennis en expertise, en niet te vergeten tomeloze energie. Ons team van TurboSpares is altijd bereid een stapje extra te zetten en als klanten om iets vragen wat ze niet hebben, gaan we ernaar op zoek."
Het grootste deel van de omzet komt binnen via handelaren, gevolgd door reparatiebedrijven en scheepvaartrederijen.

Op 24 en 25 maart staat TurboSpares op Envirotech for Shipping Forum in Hilton Rotterdam.
https://envirotechforum.com/