Portmap Rotterdam

Annie Gruisen: welkom bij Portmap!

16-04-18 14:26

Annie Gruisen is benaderd door Peter Verhage voor haar medewerking binnen Portmap. Haar taak is het informeren van grote organisaties in het gebied tussen Hoek van Holland en Gorinchem. Ze vond het vanaf het begin al een geweldig idee en was onder de indruk van het concept.

“Portmap ondersteunt Samen Sterk en daar sta ik voor. We doen dit met elkaar en voor elkaar. Daarnaast is Portmap ook goed, nationaal en internationaal, voor de bekendheid in en over de haven, de stad en het achterland.”

Over Annie Gruisen
Vanaf 1975 tot heden is Annie Gruisen erg betrokken bij de Rotterdamse havens en stad. In deze jaren heeft ze verschillende functies gehad, van gewone werknemer naar directeur bij een internationale rederij. Later is zij ook algemeen directeur geworden van een grote rederij in Rotterdam. Annie is ook een gediplomeerde schipper binnenvaart en heeft ook een destijds noodzakelijke aantekening gehad om met passagiers te mogen varen in de Rotterdamse havens. Vanaf 2013 is ze adviseur toerisme haven en stad in Rotterdam.